11/07/2019 11/07/2019 Το πρωί της Τετάρτης, 10 Ιουλίου 2019, η Τίμια Κάρα του Οσίου Πατρός ημών Νικάνορος, αναχώρησε από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Γρεβενών για να επιστρέψει στην Ιερά Μονή Ζάβορδας, συνοδευόμενη από μοναχούς της Μονής. Προηγήθηκε η τέλεση της Θ. Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, στο τέλος της οποίας εψάλησαν οι Χαιρετισμοί του Οσίου...
11 Ιουλίου, 2019 - 13:27

Αναχώρησε από τα Γρεβενά η Τίμια Κάρα του Οσίου Νικάνορος

Διαδώστε:
Αναχώρησε από τα Γρεβενά η Τίμια Κάρα του Οσίου Νικάνορος

Το πρωί της Τετάρτης, 10 Ιουλίου 2019, η Τίμια Κάρα του Οσίου Πατρός ημών Νικάνορος, αναχώρησε από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Γρεβενών για να επιστρέψει στην Ιερά Μονή Ζάβορδας, συνοδευόμενη από μοναχούς της Μονής.
Προηγήθηκε η τέλεση της Θ. Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, στο τέλος της οποίας εψάλησαν οι Χαιρετισμοί του Οσίου Νικάνορος και τελέσθηκε το πενταετές μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Μητροπολίτου Γρεβενών κυρού Σεργίου καθώς συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από την εκδημία του.


Μετά την αναχώρηση της Κάρας του Οσίου Νικάνορος, κλήρος και λαός, κατευθύνθηκαν στον τάφο του Μακαριστού Σεργίου, στην αυλή του Μητροπολιτικού Μεγάρου, όπου τελέσθηκε τρισάγιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων