29/06/2021 29/06/2021 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Λεονταρίου Μεγαλοπόλεως λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ. Ιερεμίας. Με βάσει τα προβλεπόμενα μέτρα πραγματοποιήθηκε η Ιερά Πανήγυρις στην οποία ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Ομίλησε επίκαιρα για το μεγάλο έργο των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων και με τρόπο απλό προέτρεψε στην μίμησή τους. Ο πανοσιολογιώτατος π. Ελπιδοφόρος...
29 Ιουνίου, 2021 - 13:15

Στο Λεοντάρι Μεγαλόπολης ιερούργησε ο Μητροπολίτης Γόρτυνος

Διαδώστε:
Στο Λεοντάρι Μεγαλόπολης ιερούργησε ο Μητροπολίτης Γόρτυνος

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Λεονταρίου Μεγαλοπόλεως λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ. Ιερεμίας.

Με βάσει τα προβλεπόμενα μέτρα πραγματοποιήθηκε η Ιερά Πανήγυρις στην οποία ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας.

Ομίλησε επίκαιρα για το μεγάλο έργο των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων και με τρόπο απλό προέτρεψε στην μίμησή τους. Ο πανοσιολογιώτατος π. Ελπιδοφόρος Μπεναρδής και η εκκλησιαστική επιτροπή του ιερού ναού είχαν με περισσή φροντίδα ετοιμάσει την πανήγυρη. Τον Μητροπολίτη συνόδευε ο αρχιμ. Αυγουστίνος Καραμπάς.

“Ευχόμαστε την επόμενη χρονιά να υπάρχει η δυνατότητα και άλλων εορταστικών εκδηλώσεων που η πανδημία δεν επέτρεψε την πραγματοποίησή τους”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων