16/09/2021 16/09/2021 Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην Γορτυνία, δεν προκάλεσαν ανθρώπινες απώλειες και γι’ αυτό οι κάτοικοι δοξάζουν τον Θεόν. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην όρασή του. Πρόκειται για τον κ. Στέργιο Λάππα, έναν νέον άνθρωπο, ο οποίος στην θυσιαστική προσπάθειά του να βοηθήσει στην κατάσβεση της φωτιάς, ως εθελοντής, τραυματίστηκε και...
16 Σεπτεμβρίου, 2021 - 18:08
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2021 - 18:10

Το παλικάρι που βοηθούσε στη φωτιά και έχασε την όραση του

Διαδώστε:
Το παλικάρι που βοηθούσε στη φωτιά και έχασε την όραση του

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην Γορτυνία, δεν προκάλεσαν ανθρώπινες απώλειες και γι’ αυτό οι κάτοικοι δοξάζουν τον Θεόν. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην όρασή του. Πρόκειται για τον κ. Στέργιο Λάππα, έναν νέον άνθρωπο, ο οποίος στην θυσιαστική προσπάθειά του να βοηθήσει στην κατάσβεση της φωτιάς, ως εθελοντής, τραυματίστηκε και έχασε την όραση από το ένα του μάτι. Έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα πρέπει να κάνει και δεύτερη.

Εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως παρακαλούμαστε όλοι να συνδράμουμε προς τον σκοπό αυτό.

Είναι ένα νέο παιδί πού επιθυμεί να συνεχίσει με αισιοδοξία την ζωή του, ασχολούμενος και πάλι με την γεωργία, κοντά στα πατρογονικά του.

Ο αριθμός τραπέζης του ιδίου, για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει, είναι στην ΕθΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR 6201100970000009761968610

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων