14/02/2020 14/02/2020 Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος “Μεταμόρφωση”, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των γονέων με την Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια κ. Φοίβη Αναγνώστου, για να συζητήσουν το θέμα των ορίων και της πειθαρχίας στα παιδιά. Μέσα από τη συζήτηση, οι γονείς είχαν τη δυνατότητα αλληλεπιδράσεως και ανταλλαγής απόψεων. Σκοπός ήταν η ανάδειξη και η...
14 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2020 - 10:49

Η Εκκλησία δίπλα στις ανησυχίες των γονέων

Διαδώστε:
Η Εκκλησία δίπλα στις ανησυχίες των γονέων

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος “Μεταμόρφωση”, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των γονέων με την Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια κ. Φοίβη Αναγνώστου, για να συζητήσουν το θέμα των ορίων και της πειθαρχίας στα παιδιά.

Μέσα από τη συζήτηση, οι γονείς είχαν τη δυνατότητα αλληλεπιδράσεως και ανταλλαγής απόψεων. Σκοπός ήταν η ανάδειξη και η ανακούφιση των ανησυχιών των γονέων, όπως και η εύρεση νέων τρόπων που βοηθούν τις ισορροπίες μιας οικογένειας. Η συνάντηση είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τους γονείς, καθώς η καλύτερη δυνατή διαχείριση της καθημερινότητας με τα παιδιά είναι ένα θέμα που τους αφορά άμεσα.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων