05/10/2023 05/10/2023 Την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου, στο Βρεφονηπιακό Σταθμό – Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μεταμόρφωση», πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2023 – 2024. Την Ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή, ευλογημένη σχολική...
05 Οκτωβρίου, 2023 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2023 - 10:10

Μητροπολίτης Ιγνάτιος: Η Μητρόπολη Δημητριάδος βρίσκεται με κάθε δυνατό τρόπο σε όσους έχουν ανάγκη

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Ιγνάτιος: Η Μητρόπολη Δημητριάδος βρίσκεται με κάθε δυνατό τρόπο σε όσους έχουν ανάγκη

Την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου, στο Βρεφονηπιακό Σταθμό – Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μεταμόρφωση», πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2023 – 2024.

Την Ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή, ευλογημένη σχολική χρονιά και προσευχήθηκε η χάρη του Θεού να τους προστατεύει όλους.

Επίσης αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος και τόνισε ότι η Μητρόπολη Δημητριάδος βρίσκεται με κάθε δυνατό τρόπο δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις δύο Συνεδρίες της για το μήνα Οκτώβριο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, μεταξύ άλλων, αποφάσισε την διανομή του συνολικού ποσού των 300.000 ευρώ προς τις Ιερές Μητροπόλεις οι οποίες επλήγησαν από τις πλημμύρες. Το ποσό αυτό συλλέχθηκε τόσο από την δισκοφορία της 14ης Σεπτεμβρίου, όσο και από αυτοπροαίρετες προσφορές Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και είναι ξεχωριστό από την βοήθεια που αποστέλλεται σε ανθρωπιστικό υλικό ή και σε χρήματα, απευθείας προς τις πληγείσες Ιερές Μητροπόλεις.

Δείτε επίσης: 

300.000 ευρώ από την Εκκλησία της Ελλάδος προς τις πλημμυροπαθείς Μητροπόλεις της Θεσσαλίας – Όλες οι αποφάσεις της ΔΙΣ Οκτωβρίου

Δημητριάδος Ιγνάτιος: “Δεν θα αποκάμουμε! Να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων