30/07/2022 30/07/2022 Ιερά λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, θα αφιχθούν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου την Δευτέρα, 1η Αυγούστου. Συγκεκριμένα, η έλευση των Ιερών Λειψάνων, που εντάσσεται στο λατρευτικό πρόγραμμα της ενορίας, ενόψει της πανηγύρεως της Μεταμορφώσεως, αναμένεται στις 7 μ.μ. Επισήμως θα τα υποδεχθεί ο Αρχιμ. Μάξιμος Παπαϊωάννου, Γενικός...
30 Ιουλίου, 2022 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2022 - 13:26

Ιερά λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Βόλο

Διαδώστε:
Ιερά λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Βόλο

Ιερά λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, θα αφιχθούν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου την Δευτέρα, 1η Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, η έλευση των Ιερών Λειψάνων, που εντάσσεται στο λατρευτικό πρόγραμμα της ενορίας, ενόψει της πανηγύρεως της Μεταμορφώσεως, αναμένεται στις 7 μ.μ. Επισήμως θα τα υποδεχθεί ο Αρχιμ. Μάξιμος Παπαϊωάννου, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος. Θα ακολουθήσει ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση της Παναγίας.

Τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού θα παραμείνουν προς προσκύνηση στον Ναό έως την Κυριακή 7/8 και κατά την διάρκεια της παραμονής τους θα εξελιχθεί πλούσιο λατρευτικό πρόγραμμα, το οποίο δημοσιεύεται εδώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων