28/05/2024 28/05/2024 Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου και την επίβλεψη και φροντίδα του Εφημερίου του Ναού Πρωτ. Νικολάου Παπανικολάου, πραγματοποιήθηκε καθοριστική επέμβαση καθαρισμού των εσωτερικών επιφανειών του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς. Το έργο πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024, με δαπάνες και εθελοντική...
28 Μαΐου, 2024 - 13:09
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 13:16

Καθαρισμός εσωτερικού του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς

Διαδώστε:
Καθαρισμός εσωτερικού του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς

Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου και την επίβλεψη και φροντίδα του Εφημερίου του Ναού Πρωτ. Νικολάου Παπανικολάου, πραγματοποιήθηκε καθοριστική επέμβαση καθαρισμού των εσωτερικών επιφανειών του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς.

Το έργο πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024, με δαπάνες και εθελοντική εργασία πολλών ενοριτών. Πρόκειται για πολύ σημαντικό έργο, που επεκτάθηκε και στην συντήρηση των ξυλόγλυπτων στασιδίων, που έγινε για πρώτη φορά μετά την ανοικοδόμηση του Ναού, τον 18ο αι. και ανέδειξε το κάλλος της εσωτερικής διακόσμησης και των χρωμάτων, που ήταν καλυμμένα από την αχλή του χρόνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων