12/11/2019 12/11/2019 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση του Ιδρύματος Ενισχύσεως και Επιμορφώσεως του Εφημεριακού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, τη Δευτέρα 11/11, στο ξενοδοχείο VALIS στην Αγριά. Διακόσιοι και πλέον προσκεκλημένοι, κληρικοί και λαϊκοί, απήλαυσαν ένα όμορφο απογευματινό στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου, που δωρεάν προσφέρθηκε από τη διεύθυνση, μέσα από ένα όμορφο...
12 Νοεμβρίου, 2019 - 18:41
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2019 - 18:10

Κληρικοί και λαϊκοί απήλαυσαν ένα όμορφο απόγευμα

Διαδώστε:
Κληρικοί και λαϊκοί απήλαυσαν ένα όμορφο απόγευμα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση του Ιδρύματος Ενισχύσεως και Επιμορφώσεως του Εφημεριακού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, τη Δευτέρα 11/11, στο ξενοδοχείο VALIS στην Αγριά.

Διακόσιοι και πλέον προσκεκλημένοι, κληρικοί και λαϊκοί, απήλαυσαν ένα όμορφο απογευματινό στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου, που δωρεάν προσφέρθηκε από τη διεύθυνση, μέσα από ένα όμορφο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, που παρουσίασαν η Χορωδία και το Χορευτικό Συγκρότημα του Ομίλου Ερευνών Πηλίου και το Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Δράκειας.

Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης η κ. Μαρίνα Μπαρούτα, με τη συνοδεία ορχηστρικού συνόλου, παρουσίασε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Την εκδήλωση χαιρέτισε, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Δημητριάδος, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, ο οποίος μετέφερε τις θερμές ευχές του Μητροπολίτου, και ευχαρίστησε τον π. Βαρνάβα Σαράτση για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, τους συντελεστές και όλους τους παρευρισκομένους, για την έκδηλη συμπαράστασή τους στη λειτουργία του Ιδρύματος, που μισθοδοτεί 13 νέους οικογενειάρχες κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων