10/05/2019 10/05/2019 Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, ο Γέροντας Εφραίμ ο Σιμωνοπετρίτης θα ομιλήσει με θέμα: «Η ανάστασις: το πιο μεγάλο γεγονός στην Ανθρώπινη ιστορία». Στις 6.30, το απόγευμα, θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός και Ιερά Παράκληση του Αγίου Διονυσίου του εκ Ζακύνθου του Θαυματουργού. Αμέσως μετά, ο λόγιος αδελφός της...
10 Μαΐου, 2019 - 11:07

Ο Γέρων Εφραίμ ο Σιμωνοπετρίτης στον Βόλο

Διαδώστε:
Ο Γέρων Εφραίμ ο Σιμωνοπετρίτης στον Βόλο

Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, ο Γέροντας Εφραίμ ο Σιμωνοπετρίτης θα ομιλήσει με θέμα: «Η ανάστασις: το πιο μεγάλο γεγονός στην Ανθρώπινη ιστορία». Στις 6.30, το απόγευμα, θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός και Ιερά Παράκληση του Αγίου Διονυσίου του εκ Ζακύνθου του Θαυματουργού. Αμέσως μετά, ο λόγιος αδελφός της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας, από το περιβόλι της Παναγίας, θα προσφέρει λόγο οικοδομής και παράκλησης.

Ας προσέλθουν όλοι στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, ώστε να λάβουν την ευλογία της Αφθάρτου Χειρός του Αγίου Διονυσίου, αλλά και την πνευματική ωφέλεια από τον πάντα θεολογικό λόγο του Γέροντος Εφραίμ του Σιμωνοπετρίτου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων