13/11/2019 13/11/2019 Με τη δύναμη της πίστης που του έδωσε «φτερά», ο πρωταθλητής κωπηλάτης του Αθλητικού Συλλόγου «Δημητριάς», της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος Δημήτριος Χάγιας έφτασε μέχρι τα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο μακρινό Χονγκ Κονγκ της Κίνας. Στο πλευρό του ο επικεφαλής του τμήματος Κωπηλασίας και άμισθος Κληρικός π. Δημήτριος Κοτρώτσος, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Αλυκών και...
13 Νοεμβρίου, 2019 - 17:36
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2019 - 17:34

Ο πρωταθλητής Κωπηλάτης της ΙΜ Δημητριάδος!

Διαδώστε:
Ο πρωταθλητής Κωπηλάτης της ΙΜ Δημητριάδος!

Με τη δύναμη της πίστης που του έδωσε «φτερά», ο πρωταθλητής κωπηλάτης του Αθλητικού Συλλόγου «Δημητριάς», της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος Δημήτριος Χάγιας έφτασε μέχρι τα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο μακρινό Χονγκ Κονγκ της Κίνας. Στο πλευρό του ο επικεφαλής του τμήματος Κωπηλασίας και άμισθος Κληρικός π. Δημήτριος Κοτρώτσος, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Αλυκών και πρώην πρωταθλητής Κωπηλασίας!

Αναλυτικότερα, έπειτα από κόπους τεσσάρων ετών εθελοντικής εργασίας στο τμήμα κωπηλασίας και παράκτιας κωπηλασίας  του Αθλητικού Συλλόγου «Δημητριάς», της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, αθλητής του Συλλόγου έλαβε μέρος, με το εθνόσημο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας στο Χονγκ Κονγκ, από 1 έως 3/11/2019.

Όπως προαναφέρθηκε, πρόκειται για τον αθλητή Δημήτριο Χάγια, ο οποίος αγωνίστηκε  στο μονό σκιφ παράκτιας κωπηλασίας και κατέλαβε την 21η θέση ανάμεσα σε 48 αθλητές από όλο τον κόσμο.

Βασικοί συντελεστές της όλης αυτής προσπάθειας, που τελεί υπό την πατρική ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, είναι το Δ/Σ του Α.Σ. «Δημητριάς», επικεφαλής του τμήματος Κωπηλασίας του οποίου είναι ο άμισθος Κληρικός της εν λόγω Μητρόπολης π. Δημήτριος Κοτρώτσος, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Αλυκών, πρώην πρωταθλητής Κωπηλασίας και ο στενός του συνεργάτης κ. Χρήστος Χάγιας, η αγάπη και η προσφορά των οποίων στο άθλημα, σε συνδυασμό με την ποιμαντική της Τοπικής Εκκλησίας στους νέους, αποδίδουν καρπούς και στον χώρο του αθλητισμού.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων