30/03/2019 30/03/2019 Στο πλαίσιο των ομιλιών «Φώτεια 2019», στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, προσκεκλημένος ομιλητής ήταν προσφάτως, ο Ιερομόναχος Νίκων της Ιεράς Σκήτης Ξενοφώντος Αγίου Όρους, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Περί ελεημοσύνης». Τον σεβάσμιο Γέροντα άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή οι ευσεβείς πιστοί που υπερεπλήρωσαν τον νεόδμητο Ιερό Ναό, ώστε...
30 Μαρτίου, 2019 - 19:11
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2019 - 19:24

Ο π. Νίκων στον Άγιο Φώτιο Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Ο π. Νίκων στον Άγιο Φώτιο Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο των ομιλιών «Φώτεια 2019», στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, προσκεκλημένος ομιλητής ήταν προσφάτως, ο Ιερομόναχος Νίκων της Ιεράς Σκήτης Ξενοφώντος Αγίου Όρους, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Περί ελεημοσύνης».

Τον σεβάσμιο Γέροντα άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή οι ευσεβείς πιστοί που υπερεπλήρωσαν τον νεόδμητο Ιερό Ναό, ώστε να ενισχυθούν πνευματικά για τη συνέχεια της πορείας τους στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή ενώ εκ μέρους των Πατέρων ο π. Μακάριος ευχαρίστηκε ευγνωμόνως τον π. Νίκων για την παρουσία του και την πνευματική τροφή που έδωσε στους πιστούς ενορίτες και προσκυνητές του Ναού. Στο τέλος άπαντες πήραν την ευχή του Γέροντος.

Παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων