30/10/2020 30/10/2020 Εγκύκλιο Σημείωμα προς τους Εφημερίους της τοπικής Εκκλησίας απέστειλε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης λόγω της εντάξεως της Π.Ε. Θεσσαλονίκης στο επιδημιολογικό επίπεδο 4 (Αυξημένου Κινδύνου) εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας. Η Ιερά Μητρόπολη ενημερώνει επισήμως τις κατά τόπους Ενορίες ότι επιτρέπεται πλέον η φυσική παρουσία εννέα (9) πιστών ΜΟΝΟΝ εντός των ιερών ναών, με απόσταση...
30 Οκτωβρίου, 2020 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2020 - 20:39

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η Εγκύκλιος της Μητροπόλεως για το Επίπεδο “4”

Διαδώστε:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η Εγκύκλιος της Μητροπόλεως για το Επίπεδο “4”

Εγκύκλιο Σημείωμα προς τους Εφημερίους της τοπικής Εκκλησίας απέστειλε η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης λόγω της εντάξεως της Π.Ε. Θεσσαλονίκης στο επιδημιολογικό επίπεδο 4 (Αυξημένου Κινδύνου) εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας. Η Ιερά Μητρόπολη ενημερώνει επισήμως τις κατά τόπους Ενορίες ότι επιτρέπεται πλέον η φυσική παρουσία εννέα (9) πιστών ΜΟΝΟΝ εντός των ιερών ναών, με απόσταση μεταξύ τους και υποχρεωτική χρήση μάσκας. Προτείνεται η τέλεση της Θείας Λειτουργίας νωρίς το πρωί και εν συνεχεία η εξυπηρέτηση της συμμετοχής των πιστών εις την Θεία Μετάληψη τηρουμένων των προβλεπομένων μέτρων. Αναστέλλεται κάθε άλλη κατηχητική, πνευματική, καλλιτεχνική και πολιτιστική δραστηριότητα των Ενοριών καθώς και η δυνατότητα παραθέσεως δεξιώσεων Μνημοσύνων.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων