19/11/2020 19/11/2020 Η τοπική Εκκλησία της Βοιωτίας, ο Επίσκοπος, ο Κλήρος, οι Μοναστικές Αδελφότητες και ο λαός, με το άκουσμα της δοκιμασίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερώνυμου και την είσοδο του για νοσηλεία στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σπεύδουν να ευχηθούν βραχεία νοσηλεία και ταχεία ανάρρωση, ώστε υγιής να επιστρέψει στα καθήκοντά του. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΗΒΩΝ...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2020 - 16:39

Ευχές λαού και κλήρου της Βοιωτίας στον Μακαριώτατο

Διαδώστε:
Ευχές λαού και κλήρου της Βοιωτίας στον Μακαριώτατο

Η τοπική Εκκλησία της Βοιωτίας, ο Επίσκοπος, ο Κλήρος, οι Μοναστικές Αδελφότητες και ο λαός, με το άκουσμα της δοκιμασίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερώνυμου και την είσοδο του για νοσηλεία στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σπεύδουν να ευχηθούν βραχεία νοσηλεία και ταχεία ανάρρωση, ώστε υγιής να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ:

Μακαριώτατε,

Η κατά Βοιωτίαν Εκκλησία, ο Επίσκοπος, ο Κλήρος, οι Μοναστικές Αδελφότητες και ο λαός, με το άκουσμα της δοκιμασίας Σας, υιικώς σπεύδοντες ιστάμεθα προσευχητικά στο προσκέφαλό Σας, ευχόμενοι βραχεία νοσηλεία και ταχεία ανάρρωση, ώστε υγιής να επιστρέψετε στα υψηλά Σας καθήκοντά.

Ο Όσιος και Θεοφόρος Λουκάς που τόσο αγαπάτε να είναι ταχύς βοηθός και αντιλήπτορας.

Η Εκκλησία Σας χρειάζεται. Περαστικά Σας.

Υιικώς ασπαζόμεθα τη δεξιά Σας

Τα πνευματικά Σας παιδιά

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων