05/04/2024 06/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, είχε σήμερα την τιμή να δεχθεί στην έδρα του, την ευγενή υψηλή επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, συνοδευομένου από τον γεραρό εν Ιεράρχαις του Οικουμενικού Θρόνου Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μιλήτου κ. Απόστολο και Καθηγούμενο της ιστορικής Ιεράς Μονής Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας. Ο Σεβασμιώτατος κ....
05 Απριλίου, 2024 - 14:24
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2024 - 0:39

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας στον Μητροπολίτη Ιερισσού

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας στον Μητροπολίτη Ιερισσού

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, είχε σήμερα την τιμή να δεχθεί στην έδρα του, την ευγενή υψηλή επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, συνοδευομένου από τον γεραρό εν Ιεράρχαις του Οικουμενικού Θρόνου Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μιλήτου κ. Απόστολο και Καθηγούμενο της ιστορικής Ιεράς Μονής Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος μεταβαίνει μέσω της Ιερισσού στον λυγερόκορμο Άθωνα για να προστεί της Πανηγύρεως του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ιεράς Βασιλικής, Πατριαρχικής, και Σταυροπηγιακής, Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.

Να σημειωθεί ότι οι δύο Ιεράρχες γνωρίζονται από πολλών ετών, όταν ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος επισκεπτόταν τη Μονή της μετανοίας του Μητροπολίτη Ιερισσού, δηλαδή την Ι.Μ. Αγίου Νικολάου Βαρσών Μαντινείας, ως προσκυνητής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων