09/05/2024 10/05/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος τέλεσε το μεσημέρι της Πέμπτης 9ης Μαΐου 2024, τον Αγιασμό του νεοαποκτηθέντος σύγχρονου Πυροσβεστικού οχήματος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρναίας, το οποίο εντάχθηκε στον στόλο της δύναμης της Υπηρεσίας. Ο Αγιασμός τελέστηκε παρουσία του Δημάρχου Αριστοτέλη κ. Στυλιανού Βαλιάνου, του Διοικητού Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χαλκιδικής Αρχιπυράρχου κ....
09 Μαΐου, 2024 - 21:33
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024 - 1:20

Τον Αγιασμό νέου Πυροσβεστικού οχήματος τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιερισσού

Διαδώστε:
Τον Αγιασμό νέου Πυροσβεστικού οχήματος τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιερισσού

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος τέλεσε το μεσημέρι της Πέμπτης 9ης Μαΐου 2024, τον Αγιασμό του νεοαποκτηθέντος σύγχρονου Πυροσβεστικού οχήματος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρναίας, το οποίο εντάχθηκε στον στόλο της δύναμης της Υπηρεσίας.

Ο Αγιασμός τελέστηκε παρουσία του Δημάρχου Αριστοτέλη κ. Στυλιανού Βαλιάνου, του Διοικητού Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Χαλκιδικής Αρχιπυράρχου κ. Παναγιώτη Μπαθρέλου, των Διοικητών Π.Υ. Ακάνθου – Σταγείρων κ. Διαμαντή Ταραζά και Αρναίας κ. Παντελή Αλβανού, του Αστυνομικού Διοικητού Αρναίας κ. Αναστασίου Καραπαντά, του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αριστοτέλη κ. Γεωργίου Θαλασσινού, του Υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητος Χαλκιδικής κ. Δημητρίου Λοκοβίτη κ.ά.,

Να σημειωθεί ότι το νέο όχημα είναι δωρεά της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών στο Πυροσβεστικό Σώμα, κίνηση η οποία είναι και επαινετή και αξιομίμητη.

Σε μικρή του προσλαλιά ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε στους ηρωϊκά εργαζόμενους στο Πυροσβεστικό Σώμα, τους ενεθάρρυνε ψυχικά και απηύθυνε παράκληση στους Προστάτες του Σώματος, Τρείς Αγίους Παίδες εν Καμίνω και τον Άγιο Δανιήλ τον Προφήτη να τους ενισχύουν, να τους στηρίζουν και να γίνουν η ασπίδα τους την ώρα που αντιμετωπίζουν τις πύρινες προκλήσεις και τη λαίλαπα του πυρός.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Αγιασμός Πυροσβεστικού Οχήματος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων