08/10/2021 08/10/2021 Στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Ικάρων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι παραβρέθηκε χθες ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας. Παρόντες στην τελετή ήταν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνα κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, η Α.Ε Πρέσβης του Μαυροβουνίου στην Ελλάδα κα Ana Vukadinovic, οι Πρόξενοι...
08 Οκτωβρίου, 2021 - 10:06
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 10:11

Στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Ικάρων ο Μητροπολίτης Ιλίου

Διαδώστε:
Στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Ικάρων ο Μητροπολίτης Ιλίου

Στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Ικάρων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι παραβρέθηκε χθες ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνα κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, η Α.Ε Πρέσβης του Μαυροβουνίου στην Ελλάδα κα Ana Vukadinovic, οι Πρόξενοι της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα κ. Ιωάννης Αδάμου και του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας στην Αθήνα κ. Ashraf Khasawneh, αντιπροσωπείες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς επίσης και συγγενείς των ορκισθέντων.

Ορκίστηκαν συνολικά 135 Ίκαροι, από τους οποίους 121 από την Ελλάδα, 9 από την Κύπρο, 2 από το Μαυροβούνιο, 2 από την Ιορδανία και 1 από την Τυνησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων