18/08/2023 18/08/2023 Το Σάββατο 12 Αυγούστου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μετέβη στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων. Εκεί πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων με τη συνεργασία του φιλανθρωπικού προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» σε συνεργασία με τη Φιλανθρωπική Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την Εταιρία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε» αλλά και της ΣΥΝ–ΕΝΩΣΙΣ (πρόγραμμα...
18 Αυγούστου, 2023 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2023 - 18:07

Διανομή τροφίμων από την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων από την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων

Το Σάββατο 12 Αυγούστου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μετέβη στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων.

Εκεί πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων με τη συνεργασία του φιλανθρωπικού προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» σε συνεργασία με τη Φιλανθρωπική Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την Εταιρία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε» αλλά και της ΣΥΝ–ΕΝΩΣΙΣ (πρόγραμμα Εταιρίας Κοινωνικής προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων