16/04/2019 16/04/2019 Την Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους  ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων τονίζοντας ότι συνεχίζει να στηρίζει το έργο της Μητροπόλεως. Η ανακοίνωση της Ι.Μ. Καλαβρύτων Η Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους συνεχίζει την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξή της στο πολυδιάστατο έργο τής καθ’ ημάς Ιεράς...
16 Απριλίου, 2019 - 14:04

Η Ι.Μ. Καλαβρύτων ευχαριστεί την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Καλαβρύτων ευχαριστεί την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Την Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους  ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων τονίζοντας ότι συνεχίζει να στηρίζει το έργο της Μητροπόλεως.

Η ανακοίνωση της Ι.Μ. Καλαβρύτων

Η Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους συνεχίζει την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξή της στο πολυδιάστατο έργο τής καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, με την αποστολή νέας μεγάλης ποσότητας τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν, μέσω των κοινωνικών – φιλανθρωπικών δομών μας, σε άπορες οικογένειες της περιοχής.
Πιο συγκεκριμένα, με προσωπική φροντίδα τού αγίου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτου π. Εφραίμ, παρελήφθη ένας τόνος κατεψυγμένων πουλερικών, τα οποία ευρίσκονται στους καταψύκτες τού Ιδρύματος «Αγάπης Μέλαθρον – Ο Άγιος Χαράλαμπος».
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αμβρόσιος εκφράζει εκ βάθους καρδίας τις θερμές ευχαριστίες του στην Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπεδίου Αγίου Όρους, ευχόμενος υπέρ μακροημερεύσεως και σωτηρίας του αγίου Καθηγουμένου π. Εφραίμ και των ασκουμένων σε αυτή Πατέρων και Αδελφών, διότι για μια ακόμα φορά στέκονται αλληλέγγυοι στο έργο τής κοινωνικής προσφοράς τής Ιεράς Μητροπόλεώς μας, σε μια εποχή μεγάλης ανέχειας, λόγω της οικονομικής κρίσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων