22/01/2023 22/01/2023 Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στους πολίτες οι οποίοι προσέφεραν κατά την εορταστική περίοδο στις δομές της Μητρόπολης που φροντίζους τους δοκιμαζομένους συνανθρώπους μας. Το ανακοινωθέν της Μητρόπολης Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, διά του Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου, επιθυμεί να εκφράσει και δημοσίως τις ένθερμες ευχαριστίες της προς όλους,...
22 Ιανουαρίου, 2023 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2023 - 9:52

Το ευχαριστώ του Καλαβρύτων Ιερώνυμου σε όσους στηρίζουν το ανθρωπιστικό έργο της Μητρόπολης

Διαδώστε:
Το ευχαριστώ του Καλαβρύτων Ιερώνυμου σε όσους στηρίζουν το ανθρωπιστικό έργο της Μητρόπολης

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στους πολίτες οι οποίοι προσέφεραν κατά την εορταστική περίοδο στις δομές της Μητρόπολης που φροντίζους τους δοκιμαζομένους συνανθρώπους μας.

Το ανακοινωθέν της Μητρόπολης

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, διά του Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου, επιθυμεί να εκφράσει και δημοσίως τις ένθερμες ευχαριστίες της προς όλους, όσοι, διά του εμπράκτου ενδιαφέροντος, της αγάπης και της πολύτιμης αρωγής τους, συνέβαλαν παντοιοτρόπως κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων στη στήριξη και συνδρομή όλων των φιλοξενουμένων εμπεριστάτων αδελφών μας στις Μονάδες Φροντίδος Ηλικιωμένων και Χρονίως Πασχόντων Ατόμων, του Κοινωνικού Παντοπωλείου «ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» και του Κοινωνικού Εστιατορίου «ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ».

“Μας συγκίνησε όλως ιδιαιτέρως η άμεση και θετική ανταπόκριση του λαού της Θεοσώστου Επαρχίας μας στο αίτημά μας, η οποία αποτελεί έκφραση της ευαισθησίας και της έμπρακτης στήριξής του στο έργο της Εκκλησίας”, επισημαίνει ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Ιερώνυμος, ευχόμενος ο Δωρεοδότης Κύριος, διά πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου, να χαρίζει πλούσια τη Χάρη και την Ευλογία Του, αγιάζοντας και ενισχύοντας τη ζωή και τα έργα αυτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων