06/03/2020 06/03/2020 Σήμερα Παρασκευή 6 Μαρτίου και ώρα 19:00, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γοργιανάδων, όπου θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Ο Σεβασμιώτατος την Κυριακή της Ορθοδοξίας θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα λειτουργήσει στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου....
06 Μαρτίου, 2020 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2020 - 16:01

Πρόγραμμα Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεωργίου

Διαδώστε:
Πρόγραμμα Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεωργίου

Σήμερα Παρασκευή 6 Μαρτίου και ώρα 19:00, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γοργιανάδων, όπου θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Ο Σεβασμιώτατος την Κυριακή της Ορθοδοξίας θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα λειτουργήσει στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας (8/3) και ώρα 18:00, θα χοροστατήσει στον κοινό Κατανυκτικό εσπερινό στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος Καρπενησίου. Ομιλητής θα είναι ο π. Σπυρίδων Βασιλάκος, εφημέριος του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού του Αγίου Λουκά Θηβών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων