30/07/2021 30/07/2021 Την Πέμπτη το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ επισκέφθηκε την ενορία του Καδδίου – Κονιστρών και ιδιαίτερα το ενοριακό παρεκλήσι αφιερωμένο στον Άγιο Διονύσιο τον εν Ζακύνθω το οποίο με την χάρη του Θεού και του Αγίου θεμελιώθηκε με την επίβλεψη, την καθοδήγηση και εκ του ιδίου τον περασμένο Οκτώβριο. Ο...
30 Ιουλίου, 2021 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2021 - 16:24

Ένα παρεκκλήσι με την προσωπική καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου

Διαδώστε:
Ένα παρεκκλήσι με την προσωπική καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου

Την Πέμπτη το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ επισκέφθηκε την ενορία του Καδδίου – Κονιστρών και ιδιαίτερα το ενοριακό παρεκλήσι αφιερωμένο στον Άγιο Διονύσιο τον εν Ζακύνθω το οποίο με την χάρη του Θεού και του Αγίου θεμελιώθηκε με την επίβλεψη, την καθοδήγηση και εκ του ιδίου τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ συνοδεύοταν απο τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ. Αρχιμ. Νικόδημο Πόγκα και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή.

Ο Μητροολίτης ενημερώθηκε και συνομίλησε για την ολοκλήρωση των εργασιών της αποπεράτωσης του ιερού ναού με τον Αρχιτέκτονα και επιβλέπων Μηχανικό κ. Παναγιώτη Κατσίκα.

Φωτογραφίες: Ευάγγελος Στάμου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων