25/04/2024 25/04/2024 Μουσική Εκδήλωση με τίτλο «Ανυμνώ το πάθος» θα πραγματοποιηθεί από την Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Καστορίας, το Σάββατο του Λαζάρου, 27 Απριλίου στις 19:00, στον Ιερό μεταβυζαντινό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών – Απόζαρι. Ένα μουσικό οδοιπορικό, στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, μέσα από την υμνολογία της Αγίας Εκκλησίας και κατα την Πατριαρχική μουσική...
25 Απριλίου, 2024 - 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2024 - 20:54

Εκδήλωση «Ανυμνώ το πάθος» από την Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Καστορίας

Διαδώστε:
Εκδήλωση «Ανυμνώ το πάθος» από την Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Καστορίας

Μουσική Εκδήλωση με τίτλο «Ανυμνώ το πάθος» θα πραγματοποιηθεί από την Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Καστορίας, το Σάββατο του Λαζάρου, 27 Απριλίου στις 19:00, στον Ιερό μεταβυζαντινό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών – Απόζαρι.

Ένα μουσικό οδοιπορικό, στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, μέσα από την υμνολογία της Αγίας Εκκλησίας και κατα την Πατριαρχική μουσική ψαλτική παράδοση.

Τους ύμνους θα ερμηνεύσει η χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας «Ο Άγιος Μηνάς» υπό την διεύθυνση του κ. Γεωργίου Αποστολίδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων