21/01/2020 21/01/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος δέχτηκε σήμερα το πρωί σε εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας τον νέο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας κ. Λεωνίδα Ρουμπάτη. Στην συνάντηση, που διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, ο Μητροπολίτης Κερκύρας έθεσε το θέμα κατασκευής ναού στον χώρο του Νοσοκομείου και ο νέος διοικητής δεσμεύτηκε να υλοποιηθεί η...
21 Ιανουαρίου, 2020 - 20:23
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2020 - 20:08

Ναός στο προαύλιο του νοσοκομείου με έξοδα της Μητρόπολης

Διαδώστε:
Ναός στο προαύλιο του νοσοκομείου με έξοδα της Μητρόπολης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος δέχτηκε σήμερα το πρωί σε εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας τον νέο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας κ. Λεωνίδα Ρουμπάτη.

Στην συνάντηση, που διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, ο Μητροπολίτης Κερκύρας έθεσε το θέμα κατασκευής ναού στον χώρο του Νοσοκομείου και ο νέος διοικητής δεσμεύτηκε να υλοποιηθεί η συμφωνία με την προηγούμενη διοίκηση του Νοσοκομείου, ώστε ο χώρος να αποκτήσει ναό, τον οποίο θα ανοικοδομήσει εξ ολοκλήρου η Ιερά Μητρόπολη.

Παράλληλα, συζητήθηκαν και άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την ποιμαντική διακονία των κληρικών στον χώρο, καθώς και ζητήματα στα οποία οι δύο πλευρές μπορούν να συνεργαστούν για το κοινό.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων