28/04/2020 28/04/2020 Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από τότε που ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός έθεσε τον θεμέλιο λίθο στον Ιερό Ναό Αγίου Παϊσίου στην περιοχή της Σούδας στα Χανιά και η ευχή του, καθώς και οι ευχές όλων, με την αγάπη του κόσμου βοήθησαν να φτάσει ο Ναός σήμερα, σε πολύ ικανοποιητικό σημείο. Στην...
28 Απριλίου, 2020 - 10:21
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2020 - 10:22

Ι.Ν. Αγίου Παισϊου στη Σούδα: Ένας χρόνος μετά….

Διαδώστε:
Ι.Ν. Αγίου Παισϊου στη Σούδα: Ένας χρόνος μετά….

Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από τότε που ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός έθεσε τον θεμέλιο λίθο στον Ιερό Ναό Αγίου Παϊσίου στην περιοχή της Σούδας στα Χανιά και η ευχή του, καθώς και οι ευχές όλων, με την αγάπη του κόσμου βοήθησαν να φτάσει ο Ναός σήμερα, σε πολύ ικανοποιητικό σημείο.


Στην μεγάλη αυτή προσπάθεια, παρά τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, συνέβαλε καθοριστικά ο Ιερέας Πρωτ. Βασίλειος Φραγγεδάκης και το Εκκλησιαστικό συμβούλιο τις Ενορίας Αγίου Χριστοφόρου, μαζί με τις ερανικές επιτροπές.


Φωτ. υλικό από τον κ. Τάκη Δασκαλάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων