11/10/2019 11/10/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, σας προσκαλεί στην ομιλία Οκτωβρίου της Σχολής Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων, μία δράση για την προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας του παιδιού και του ζευγαριού που προσφέρει στους νέους γονείς εφόδια, γνώσεις, συνεχή ενημέρωση για την στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού, όπως...
11 Οκτωβρίου, 2019 - 20:00

Ο π. Σπυρίδωνας Τσιμούρης στη Σχολή Συμβουλευτικής Γάμου Ι.Μ. Κυδωνίας

Διαδώστε:
Ο π. Σπυρίδωνας Τσιμούρης στη Σχολή Συμβουλευτικής Γάμου Ι.Μ. Κυδωνίας

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου, σας προσκαλεί στην ομιλία Οκτωβρίου της Σχολής Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων, μία δράση για την προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας του παιδιού και του ζευγαριού που προσφέρει στους νέους γονείς εφόδια, γνώσεις, συνεχή ενημέρωση για την στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού, όπως διαμορφώνεται από τις σύγχρονες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Χαλέπας

Για τον μήνα Οκτώβριο, προσκαλείστε την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και ώρα 7μ.μ. στην ομιλία από τον π.ΣπυρίδωναΤσιμούρη με θέμα: «Η συνήθεια σκοτώνει τον γάμο».

Για τους γονείς που έχουν μικρά παιδιά έχει ληφθεί ειδική μέριμνα ούτως ώστε να απασχολούνται σε διαμορφωμένο χώρο του κτηρίου από ομάδα παιδαγωγών που θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση και φύλαξη.

Πληροφορίες: Γραφεία Ιεράς Μητροπόλεως τηλ. 2821027807

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων