25/09/2019 25/09/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου πραγματοποιεί συναντήσεις στη Σχολή Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων, μία δράση για την προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας του παιδιού και του ζευγαριού που προσφέρει στους νέους γονείς εφόδια, γνώσεις, συνεχή ενημέρωση για την στήριξη  κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού, όπως διαμορφώνεται από τις σύγχρονες...
25 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:28
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2019 - 16:03

Ο Στρατηγός ε.α. Μανώλης Σφακιανάκης στην Μητρ.Κυδωνίας

Διαδώστε:
Ο Στρατηγός ε.α. Μανώλης Σφακιανάκης στην Μητρ.Κυδωνίας

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου πραγματοποιεί συναντήσεις στη Σχολή Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων, μία δράση για την προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας του παιδιού και του ζευγαριού που προσφέρει στους νέους γονείς εφόδια, γνώσεις, συνεχή ενημέρωση για την στήριξη  κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού, όπως διαμορφώνεται από τις σύγχρονες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Χαλέπας.

Για τον μήνα Σεπτέμβριο σας προσκαλούμε την Δευτέρα 30Σεπτεμβρίου και ώρα 7μ.μ. στην ομιλία από τον ΕμμανουήλΣφακιανάκη με θέμα: «Κακοποίηση Ανηλίκων μέσω Διαδικτύου- Διαδικτυακοί Τρόποι Ασφαλούς Πλοήγησης- Τα Ναι και τα Όχι του Διαδικτύου».

Για τους γονείς που έχουν μικρά παιδιά έχει ληφθεί ειδική μέριμνα ούτως ώστε να απασχολούνται σε διαμορφωμένο χώρο του κτηρίου από ομάδα παιδαγωγών που θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση και φύλαξη.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων