18/07/2019 18/07/2019 Πλημμύρισε από κόσμο το Πολιτιστικό κέντρο της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου στην παρουσίαση των Ντοκιμαντέρ «Διαφυλάσσοντας την Πίστη» & «Γεμίζοντας Φως» που παρουσίασαν δύο νέοι άνθρωποι, ο κ. Άγγελος Γιαννούτσος και η κ. Άννα Γουγούλα Μάτση, από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας, προβάλλοντας το ιεραποστολικό έργο που πραγματοποιείται στην περιοχή.       Την εκδήλωση...
18 Ιουλίου, 2019 - 16:52
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2019 - 17:15

Πλημμύρα κόσμου σε Ντοκιμαντέρ για την Ιεραποστολή

Διαδώστε:
Πλημμύρα κόσμου σε Ντοκιμαντέρ για την Ιεραποστολή

Πλημμύρισε από κόσμο το Πολιτιστικό κέντρο της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου στην παρουσίαση των Ντοκιμαντέρ «Διαφυλάσσοντας την Πίστη» & «Γεμίζοντας Φως» που παρουσίασαν δύο νέοι άνθρωποι, ο κ. Άγγελος Γιαννούτσος και η κ. Άννα Γουγούλα Μάτση, από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας, προβάλλοντας το ιεραποστολικό έργο που πραγματοποιείται στην περιοχή.

 

 

 

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Μύρωνας, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο οικείο Ποιμενάρχη κ.κ. Δαμασκηνό για την μεγάλη ευλογία της προβολής αυτής και στηρίξεως, τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, ο οποίος είχε το συντονιστικό ρόλο της εκδηλώσεως, την Δ/νση και τους συνεργάτες του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μαρτυρία, καθώς και όλον τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Μητροπόλεως.

 

 

 

 

 

 

Με λόγια αγάπης και βαθυτάτης εκτιμήσεως, για το δύσκολο μα και ευλογημένο συνάμα έργο, που πραγματοποιείται στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας, ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ.κ. Δαμασκηνός, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Μύρωνα και τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που γίνεται στην μακρινή Μητρόπολη του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου, ανακοινώνοντας ότι από το ταμείο της εξωτερικής ιεραποστολής της Μητροπόλεως θα προσφερθεί στην Μητρόπολη της Νέας Ζηλανδίας το ποσό των 5000,00 ευρώ.

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων