13/03/2019 13/03/2019 Το Πολιτιστικό & Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος», της Ι. Μητρόπολης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου(ΚΕΚΑΠΕΡ – Περιφέρειας Κρήτης), συνδιοργανώνουν διήμερη εκπαίδευση με θέμα: «Βασική εκπαίδευση στην υγιεινή και τον χειρισμό τροφίμων. Συνειδητοποιημένος Καταναλωτής». Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 και την Τρίτη...
13 Μαρτίου, 2019 - 12:12

Εκπαίδευση στην υγιεινή τροφίμων από την Ι.Μ. Λάμπης

Διαδώστε:
Εκπαίδευση στην υγιεινή τροφίμων από την Ι.Μ. Λάμπης

Το Πολιτιστικό & Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος», της Ι. Μητρόπολης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου(ΚΕΚΑΠΕΡ – Περιφέρειας Κρήτης), συνδιοργανώνουν διήμερη εκπαίδευση με θέμα: «Βασική εκπαίδευση στην υγιεινή και τον χειρισμό τροφίμων. Συνειδητοποιημένος Καταναλωτής».
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Μαρτίου, κατά τις ώρες 5.00μ.μ έως 8.15μ.μμε εισηγητή τον κ. Χαράλαμπο Πίτερη, Διευθυντή Κατάρτισης, στους χώρους του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Κέντρου Αμαρίου, στον Φουρφουρά.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων