18/12/2019 18/12/2019 Εν αναμονή της μεγάλης Εορτής των Χριστουγέννων η Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων και το Πολιτιστικό και Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος» διοργανώνουν εορταστική μουσική εκδήλωση την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30μ.μ, στον Φουρφουρά. Κάλαντα και τραγούδια της Μικράς Ασίας θα τραγουδήσουν τα μέλη της χορωδίας του Συλλόγου Ρεθυμνίων  Μικρασιατών, υπο την...
18 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:03
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2019 - 13:25

«Κάλαντα και τραγούδια Μικράς Ασίας»

Διαδώστε:
«Κάλαντα και τραγούδια Μικράς Ασίας»

Εν αναμονή της μεγάλης Εορτής των Χριστουγέννων η Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων και το Πολιτιστικό και Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου «Ο Άγιος Νεκτάριος» διοργανώνουν εορταστική μουσική εκδήλωση την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30μ.μ, στον Φουρφουρά.

Κάλαντα και τραγούδια της Μικράς Ασίας θα τραγουδήσουν τα μέλη της χορωδίας του Συλλόγου Ρεθυμνίων  Μικρασιατών, υπο την διεύθυνση του κ. Ανδρέα Γιακουμάκη, Άρχοντος Μαϊστορος της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας.

Τα παιδιά της Παιδικής και της Νεανικής Συντροφιάς θα τραγουδήσουν και θα αφηγηθούν επίκαιρα κείμενα ενώ Έκθεση Παιδικού Βιβλίου θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων