02/08/2019 02/08/2019 Βάσει της επισήμου ενημερώσεως εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας: Την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 και ώρα 7.30΄ μ.μ., θα λάβει χώρα στο Στάδιο Καλύμνου Παγκαλυμνιακή Συνέλευση, με σκοπό την ίδρυση Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των όπου γης απανταχού εγκαταστημένων Καλυμνίων. Πατρικώς προσκαλούμε τους απανταχού αδελφούς Καλυμνίους, εντοπίους και αποδήμους, όπως ανταποκριθούν στην πρόσκληση αυτή...
02 Αυγούστου, 2019 - 21:17

Ίδρυση Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των όπου γης απανταχού εγκαταστημένων Καλυμνίων

Διαδώστε:
Ίδρυση Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των όπου γης απανταχού εγκαταστημένων Καλυμνίων

Βάσει της επισήμου ενημερώσεως εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας:

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 και ώρα 7.30΄ μ.μ., θα λάβει χώρα στο Στάδιο Καλύμνου Παγκαλυμνιακή Συνέλευση, με σκοπό την ίδρυση Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των όπου γης απανταχού εγκαταστημένων Καλυμνίων.

Πατρικώς προσκαλούμε τους απανταχού αδελφούς Καλυμνίους, εντοπίους και αποδήμους, όπως ανταποκριθούν στην πρόσκληση αυτή και δώσουν το ενεργό παρόν στην μεγάλη και σημαντική εκδήλωση, η οποία προάγει την ενότητα και ενισχύει ουσιαστικά τους δεσμούς των απανταχού Καλυμνίων και εκφράζει περίτρανα την πατριωτική αγάπη, την οποία έχουν για την γενέτειρα τους οι φιλοπάτορες Καλύμνιοι και Καλυμνιές.

Η συμμετοχή των Εφημερίων και των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων θεωρείται επιβεβλημένη.

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Ο Μητροπολίτης

+Ο Λέρου Καλύμνου και Αστυπαλαίας Παΐσιος

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων