03/06/2021 03/06/2021 Ιερά Παράκληση ενώπιον του Θεοφόρου Σκηνώματος του Αγίου Σάββα εν Καλύμω, υπέρ υγείας, θείας φωτίσεως και ενισχύσεως πάντων των Καλυμνίων μαθητών των συμμετεχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις τέλεσε χθες το πρωί, Τρίτη 2 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος. Παρέστησαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Αμφιλόχιος Σακαλλέρος, ο Εφημέριος της Ιεράς Μονής π. Χαράλαμπος Λεβεντάκης, ο...
03 Ιουνίου, 2021 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2021 - 10:57

Παράκληση στον Άγιο Σάββα για τους μαθητές των Πανελλαδικών

Διαδώστε:
Παράκληση στον Άγιο Σάββα για τους μαθητές των Πανελλαδικών

Ιερά Παράκληση ενώπιον του Θεοφόρου Σκηνώματος του Αγίου Σάββα εν Καλύμω, υπέρ υγείας, θείας φωτίσεως και ενισχύσεως πάντων των Καλυμνίων μαθητών των συμμετεχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις τέλεσε χθες το πρωί, Τρίτη 2 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου κ. Παΐσιος.

Παρέστησαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Αμφιλόχιος Σακαλλέρος, ο Εφημέριος της Ιεράς Μονής π. Χαράλαμπος Λεβεντάκης, ο π. Κων/νος Σμαλιός, ο π. Μιχαήλ Μακαρούνας, καθώς επίσης και η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Κυπριανή Μοναχή μετά της συνοδείας αυτής.

«Ευχόμαστε ο Πανάγαθος Κύριος με τις πρεσβείες του Αγίου μας Σάββα, να ενισχύσει, να καρποφορήσει και να ευοδώσει τον κόπο των αγαπητών μαθητών και μαθητριών της νήσου μας και να επιτύχουν τις καλύτερες επιδόσεις στις επικείμενες Πανελλαδικές εξετάσεις», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Λέρου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων