26/08/2019 26/08/2019 Ανακοίνωση σχετικά με την εκδημία του για 31 χρόνια Ποιμενάρχη της εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λήμνου. Διαβάστε αναλυτικά:  Η Ιερά Μητρόπολις Λήμνου ανακοινώνει την Κοίμηση του Πνευματικού Πατρός της, αειμνήστου Μητροπολίτου Λήμνου κυρού ΙΕΡΟΘΕΟΥ. Η υποδοχή του σκηνώματος και η τελετή της εξοδίου ακολουθίας θα γίνει κατά το ακόλουθο πρόγραμμα: • Τετάρτη 2.30 π.μ. Υποδοχή...
26 Αυγούστου, 2019 - 16:38
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2019 - 16:46

Η Μητρ. Λήμνου για την εκδημία του Ποιμενάρχη της

Διαδώστε:
Η Μητρ. Λήμνου για την εκδημία του Ποιμενάρχη της

Ανακοίνωση σχετικά με την εκδημία του για 31 χρόνια Ποιμενάρχη της εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Λήμνου.

Διαβάστε αναλυτικά: 

Η Ιερά Μητρόπολις Λήμνου ανακοινώνει την Κοίμηση του Πνευματικού Πατρός της, αειμνήστου Μητροπολίτου Λήμνου κυρού ΙΕΡΟΘΕΟΥ. Η υποδοχή του σκηνώματος και η τελετή της εξοδίου ακολουθίας θα γίνει κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

• Τετάρτη 2.30 π.μ. Υποδοχή του Ιερού σκηνώματος στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος Μυρίνης. Θα ακολουθήσει ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου από τους Ιερείς.

• Τετάρτη 7.00 π.μ. Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος. Θα ακολουθήσει ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου από τους Ιερείς, και λαϊκό προσκύνημα.

• Τετάρτη 5.00 μ.μ. Έναρξη εξοδίου ακολουθίας.

Παρακαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί όπως προσέλθουν να αποχαιρετήσουν τον πνευματικό τους πατέρα.

Ο ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ

Ο ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων