06/01/2021 06/01/2021 Παρουσία 50 πιστών τελέστηκε σήμερα το πρωί, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στην Μύρινα Λήμνου η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού Των Θεοφανείων και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεου Και εξωτερικά του Ναού μαζεύτηκαν αρκετά άτομα, φορώντας μάσκες και τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Ο αγιασμός των υδάτων...
06 Ιανουαρίου, 2021 - 14:16

Για να αγιασθούν τα νερά του Αιγαίου μας

Διαδώστε:
Για να αγιασθούν τα νερά του Αιγαίου μας

Παρουσία 50 πιστών τελέστηκε σήμερα το πρωί, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στην Μύρινα Λήμνου η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού Των Θεοφανείων και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεου

Και εξωτερικά του Ναού μαζεύτηκαν αρκετά άτομα, φορώντας μάσκες και τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Ο αγιασμός των υδάτων έγινε εντός του ναού και αμέσως μετά ο Μητροπολίτης Λήμνου βγήκε και ευλόγησε τους πιστούς ευχόμενος, να έχουν υγεία και να φύγει το κακό από την ζωή και από την κοινωνία μας.

Στο μήνυμα του δε, ανέφερε ότι σε σημείο και ώρα που δεν θα διευκρινίσει, ο ίδιος θα πάει να ρίξει από τον σημερινό αγιασμό στην θάλασσα, στο Αιγαίο μας για να αγιασθεί η φύση και τα νησιά μας!

Πηγή: limnosreport.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων