05/01/2020 05/01/2020 Εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά των κληρικών και των λαϊκών συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε στον μεγαλύτερο παιδότοπο της πόλεως όπου εκεί είχαν την ευκαιρία όλα τα παιδιά να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να χαρούν, να παίξουν και να τραγουδήσουν τα κάλαντα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος ευλόγησε τη βασιλόπιτα, μίλησε στα παιδιά,...
05 Ιανουαρίου, 2020 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2020 - 20:14

Για τα παιδιά των κληρικών και των λαϊκών συνεργατών

Διαδώστε:
Για τα παιδιά των κληρικών και των λαϊκών συνεργατών

Εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά των κληρικών και των λαϊκών συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε στον μεγαλύτερο παιδότοπο της πόλεως όπου εκεί είχαν την ευκαιρία όλα τα παιδιά να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να χαρούν, να παίξουν και να τραγουδήσουν τα κάλαντα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος ευλόγησε τη βασιλόπιτα, μίλησε στα παιδιά, τους μοίρασε δώρα, ενώ ευχήθηκε στους μεν ιερείς και στις πρεσβυτέρες τους να ζούνε πάντοτε και να χαίρονται μέσα στη θαλπωρή της ιερατικής οικογενείας, στα δε λαϊκά στελέχη να συνεχίζουν να διακονούν με τον ίδιο ζήλο στα ιδρύματα της τοπικής Εκκλησίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων