27/01/2021 27/01/2021 Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος στη Λάρισα διοργάνωσε η Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, οι θεσμοθετημένες εκδηλώσεις δεν πραγματοποιήθηκαν. Τελέστηκε μόνο η επιμνημόσυνη δέηση από τον Σοφολογιώτατο Ραβίνο κ. Ηλία Σαμπετάι και η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο...
27 Ιανουαρίου, 2021 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2021 - 20:45

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης τίμησε τα θύματα του Ολοκαυτώματος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης τίμησε τα θύματα του Ολοκαυτώματος

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος στη Λάρισα διοργάνωσε η Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, οι θεσμοθετημένες εκδηλώσεις δεν πραγματοποιήθηκαν. Τελέστηκε μόνο η επιμνημόσυνη δέηση από τον Σοφολογιώτατο Ραβίνο κ. Ηλία Σαμπετάι και η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εβραίων Μαρτύρων, χωρίς κοινό, αποκλειστικά από μια μικρή αντιπροσωπεία εκπροσώπων της πόλεως, υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεώργιος Στύλιος ως εκπρόσωπος της Κυβερνήσεως, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης και ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας κ. Ηλίας Καμπελής.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων