02/10/2023 02/10/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των μαθημάτων του νέου Ακαδημαικού έτους 2023-2024, στο Αμφιθέατρο «Γεώργιος Παπαδριέλλης» του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Συμμετείχαν η Κοσμήτορας της Σχολής, κ. Ελένη Δούδα, Αντιπρυτάνεις, Καθηγητές και Φοιτητές. Ευχήθηκε εγκαρδίως σε όλους τους Καθηγητές...
02 Οκτωβρίου, 2023 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2023 - 18:20

Αγιασμός στη Σχολή ΤΕΦΑΑ για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς

Διαδώστε:
Αγιασμός στη Σχολή ΤΕΦΑΑ για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελήμων τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των μαθημάτων του νέου Ακαδημαικού έτους 2023-2024, στο Αμφιθέατρο «Γεώργιος Παπαδριέλλης» του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Συμμετείχαν η Κοσμήτορας της Σχολής, κ. Ελένη Δούδα, Αντιπρυτάνεις, Καθηγητές και Φοιτητές.

Ευχήθηκε εγκαρδίως σε όλους τους Καθηγητές και Φοιτητές καλή ακαδημαική χρονιά με υγεία, πρόοδο, και κάθε επιτυχία στους ευγενείς στόχους που θέτουν στη ζωή τους.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων