18/05/2024 18/05/2024 Η επίσημη λήξη των Κατηχητικών Μαθημάτων της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής πραγματο­ποιήθηκε το Σάββατο 18ης Μαίου, στις εγκαταστάσεις των Εκκλησια­στικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης, στην παραθαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου Ροδόπης, όπου και τελέσθηκε η ακολουθία της Αρτοκλασίας. Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων καλοσώρισε όλα τα παιδιά, τόνισε την σημασία του Κατηχητικού Σχολείου...
18 Μαΐου, 2024 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2024 - 16:22

Λήξη Κατηχητικών στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Λήξη Κατηχητικών στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Η επίσημη λήξη των Κατηχητικών Μαθημάτων της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής πραγματο­ποιήθηκε το Σάββατο 18ης Μαίου, στις εγκαταστάσεις των Εκκλησια­στικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης, στην παραθαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου Ροδόπης, όπου και τελέσθηκε η ακολουθία της Αρτοκλασίας.

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων καλοσώρισε όλα τα παιδιά, τόνισε την σημασία του Κατηχητικού Σχολείου και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για το επιτελούμενο έργο τους Κληρικούς και τα Λαικά στελέχη για την συνολική σημαντική προσφορά τους προς τη νεότητα.

Τέλος μοίρασε στα παιδιά ενθυμήματα της κατηχητικής χρονιάς που έφτασε στο τέλος της.

ΛΗΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων