09/01/2024 10/01/2024 Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς υποδέχθηκε την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024, στο Δημαρχείο Λαυρίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο, στο πλαίσιο συμβολικής επίσκεψης με αφορμή τη νέα χρονιά. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε μια ευλογημένη και δημιουργική χρονιά ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής τόνισε την πυκνή κοινωνική δράση της Εκκλησίας...
09 Ιανουαρίου, 2024 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2024 - 0:59

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Μεσογαίας στον Δήμαρχο Λαυρεωτικής

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Μεσογαίας στον Δήμαρχο Λαυρεωτικής

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς υποδέχθηκε την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024, στο Δημαρχείο Λαυρίου τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο, στο πλαίσιο συμβολικής επίσκεψης με αφορμή τη νέα χρονιά.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε μια ευλογημένη και δημιουργική χρονιά ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής τόνισε την πυκνή κοινωνική δράση της Εκκλησίας και κυρίως της προσωπικής συμβολής και συνεισφοράς του Σεβασμιωτάτου στην υπεράσπιση των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, με κορυφαία δράση το έργο της «Γαλιλαίας».

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την επίσκεψή του και δήλωσε: «Η παραγωγή κοινωνικού έργου βασίζεται στη συνεργασία Εκκλησίας και Δήμου. Στόχος μας να αναζητήσουμε και να επιτύχουμε ακόμα περισσότερα σημεία σύγκλισης και συνεργασίας με πρόσημο ανθρώπινο και κοινωνικό.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων