10/12/2023 10/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος θα τιμηθεί για το κοινωνικό, επιστημονικό, και ποιμαντικό του έργο από την Ένωση Δημάρχων Αττικής και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «10α Βραβεία Αυτοδιοίκησης», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 18:30, στην αίθουσα «Ν. Σκαλκώτας» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Στην...
10 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2023 - 14:05

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας θα τιμηθεί για το κοινωνικό, επιστημονικό και ποιμαντικό έργο του

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας θα τιμηθεί για το κοινωνικό, επιστημονικό και ποιμαντικό έργο του

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος θα τιμηθεί για το κοινωνικό, επιστημονικό, και ποιμαντικό του έργο από την Ένωση Δημάρχων Αττικής και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «10α Βραβεία Αυτοδιοίκησης», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 18:30, στην αίθουσα «Ν. Σκαλκώτας» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν πρόσωπα και Φορείς που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στην Αυτοδιοίκηση και στο Κοινωνικό Σύνολο.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων