28/12/2018 28/12/2018 Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί ομογενείς δωρητές από την Αμερική εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης. Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στο αγαπητό μας ζεύγος ομογενών και ευεργετών του τόπου μας, Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη, για την προσφορά δέκα χιλιάδων δολαρίων (10.000,00...
28 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2018 - 20:20

Ευχαριστίες από την Ι.Μ. Μονεμβασίας και Σπάρτης

Διαδώστε:
Ευχαριστίες από την Ι.Μ. Μονεμβασίας και Σπάρτης

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί ομογενείς δωρητές από την Αμερική εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στο αγαπητό μας ζεύγος ομογενών και ευεργετών του τόπου μας, Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη, για την προσφορά δέκα χιλιάδων δολαρίων (10.000,00 $ USA) προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας. Επιπροσθέτως το ζεύγος Βαλιώτη προσέφερε μεγάλη ποσότητα κρέατος προς τους εμπερίστατους συντοπίτες μας για τις Άγιες ημέρες του Δωδεκαημέρου, που διανέμεται με μέριμνα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Επίσης ευγνώμονες ευχαριστίες εκφράζονται στον διακεκριμένο ομογενή μας κ. Σωτήριο Βαχαβιώλο, που είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Mistras Group στις Η.Π.Α, ο οποίος προσέφερε στην Ιερά Μητρόπολή μας το ποσό των πέντε χιλιάδων δολαρίων (5.000,00$ USA) προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ. Βαχαβιώλος έχει βοηθήσει κατ’ επανάληψη την ιδιαίτερη πατρίδα του, γεγονός που τον τιμά και φανερώνει την αγάπη και το αμέριστο ενδιαφέρον του.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος εκφράζει προσωπικά ευχαριστίες τόσο στο ζεύγος Βαλιώτη όσο και στον κ. Βαχαβιώλο. Επίσης ευχαριστεί όλους όσοι, επώνυμα ή ανώνυμα, συμβάλλουν με καθοιονδήποτε τρόπο στην ανακούφιση των αδελφών μας που έχουν ανάγκη. Εύχεται δε σε όλους ο Δωρεοδότης Θεός να ανταποδώσει πολλαπλά την φιλανθρωπική τους διάθεση και το νέο έτος να συνοδευτεί από προσωπική και οικογενειακή υγεία, χαρά και προκοπή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων