11/11/2019 11/11/2019 Στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Γεωργίτσι, για τους υπέρ Πατρίδος πεσόντες αεροπόρους της Βόρειας Λακεδαίμονας. Αρχικά, στον Ι.Ν Υπαπαντής του Κυρίου, τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, ο οποίος και...
11 Νοεμβρίου, 2019 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2019 - 18:47

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Γεωργίτσι για τους πεσόντες αεροπόρους

Διαδώστε:
Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Γεωργίτσι για τους πεσόντες αεροπόρους

Στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Γεωργίτσι, για τους υπέρ Πατρίδος πεσόντες αεροπόρους της Βόρειας Λακεδαίμονας.

Αρχικά, στον Ι.Ν Υπαπαντής του Κυρίου, τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου, ο οποίος και απηύθυνε λόγο πνευματικής οικοδομής στο εκκλησίασμα. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αεροπόρους. Τον Πανηγυρικό της ημέρας εξεφώνησε ο Πρόεδρος της Τ.Κ κ. Νικόλαος Γιάνναρης.

Εν συνεχεία, τελέσθηκε Τρισάγιο στο Ηρώο του χωριού από τον σεπτό Ποιμενάρχη.

Οι εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετείχε τιμητικό άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας, ολοκληρώθηκαν με κατάθεση στεφάνων από τους τοπικούς άρχοντες που έδωσαν το παρών, στη μνήμη των Ευάγγελου Γιάνναρη, Γρηγορίου Πετράκη, Νικόλαου Σκρουμπέλου, Ιωάννη Γομάτου και Γεωργίου Φαρφαρά.

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων