09/11/2020 09/11/2020 Κεκλεισμένων των θυρών τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην κωμόπολη Νιάτα Λακωνίας από τον Μητροπολίτη Σπάρτης κ. Ευστάθιο. Στο ολιγόλεπτο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε με ιδιαίτερη θλίψη στις επιπτώσεις της πανδημίας η οποία δοκιμάζει την ανθρωπότητα. Ακόμα επικαλέστηκε τις πρεσβείες των Αρχαγγέλων καθώς και τη δύναμη της προσευχής αυτές τις δύσκολες...
09 Νοεμβρίου, 2020 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2020 - 18:12

Κεκλεισμένων των θυρών ο Πανηγυρικός Εσπερινός στα Νιάτα Λακωνίας

Διαδώστε:
Κεκλεισμένων των θυρών ο Πανηγυρικός Εσπερινός στα Νιάτα Λακωνίας

Κεκλεισμένων των θυρών τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην κωμόπολη Νιάτα Λακωνίας από τον Μητροπολίτη Σπάρτης κ. Ευστάθιο.

Στο ολιγόλεπτο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε με ιδιαίτερη θλίψη στις επιπτώσεις της πανδημίας η οποία δοκιμάζει την ανθρωπότητα. Ακόμα επικαλέστηκε τις πρεσβείες των Αρχαγγέλων καθώς και τη δύναμη της προσευχής αυτές τις δύσκολες ώρες.

Έψαλλε ο πρωτοψάλτης Γεώργιος Ντόβολος και ο Παναγιώτης Ζώταλης. Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος κ. Ευστάθιος ευχήθηκε στον π. Κυριάκο Χριστάκη, Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ναού, του χρόνου να εορτάσουμε με υγεία και με τη προσήκουσα τιμή τη Σύναξη των Αρχαγγέλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων