16/02/2020 16/02/2020 Αγκαλιά υιικής αγάπης στην παιδονευρολογική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» προσέφερε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος σε συνεργασία με τη διοίκηση της δομής ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, διανέμοντας από κοινού καινούρια ρούχα, υποδήματα και παιχνίδια στους μικρούς νοσηλευόμενους. Με την αδιάλειπτη προτροπή και πατρική ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας...
16 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:25
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2020 - 14:28

Στήριξη της Ι. Μητρόπολης στα ταλαιπωρημένα παιδάκια του Παίδων

Διαδώστε:
Στήριξη της Ι. Μητρόπολης στα ταλαιπωρημένα παιδάκια του Παίδων

Αγκαλιά υιικής αγάπης στην παιδονευρολογική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» προσέφερε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος σε συνεργασία με τη διοίκηση της δομής ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, διανέμοντας από κοινού καινούρια ρούχα, υποδήματα και παιχνίδια στους μικρούς νοσηλευόμενους.

Με την αδιάλειπτη προτροπή και πατρική ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Γαβριήλ «να προσεγγίζουμε με αφειδώλευτη αγάπη τον συνάνθρωπό μας και να στηρίζουμε με περίσσεια θαλπωρή και στοργή τα παιδιά μας», πραγματοποιήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2020 η επίσκεψη στο Νοσοκομείο με προεξάρχοντα τον π. Μάριο Μακρίδη, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγ. Βασιλείου και Αγ. Κοσμά του Αιτωλού Ν. Φιλαδελφείας.

Ο π. Μάριος προσέφερε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας κ. Γαβριήλ αναμνηστική ευλογία σε όλους τους παρευρισκομένους ενώ παρέδωσε στη διευθύντρια του νευρολογικού τμήματος μια εικόνα του Αγίου Στυλιανού ως μεγίστη ευλογία και προστασία.

Ο π. Μάριος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για το επιτελούμενο φιλόθεο έργο, τόσο στη διευθύντρια του παιδονευρολογικού τμήματος κ. Βιργινία Θεοδώρου και στην ομάδα ιατρών κ. Ευαγγελία Μπαχλαβά, κ. Γεώργιο Σπανουδάκη και κ. Παναγιώτη Αριστοτελίδη, όσο και στο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου, με την ευχή ο Θεός να τους ενδυναμώνει να συνεχίζουν απρόσκοπτα τη διακονία της ανακουφιστικής προσφοράς, παροχής υγείας και παρηγορίας.

Τέλος, ο Ιερέας ευχαρίστησε θερμά όλους όσους εγκαρδίως προσέφεραν στη δράση αγάπης και ιδιαιτέρως την πρόεδρο της δομής ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ κ. Μαρία Σαρρή-Ηλιάκη, την ψυχολόγο κ. Μαρία Κούτρα, τις κοινωνικούς λειτουργούς κ. Κυριακή Κοροβέση, κ. Ελένη Νικολούτσου και κ. Αργυρή Σωτηροπούλου, την πολ. μηχανικό κ. Ευτυχία Μπίνα, τον αρχιτέκτονα κ. Μιχαήλ Κανάκη, το δικηγόρο κ. Κων/νο Γώγο, τον επιχ/τια κ. Απόστολο Βότση και την μαθήτρια Στυλιανή Ράπτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων