07/09/2019 07/09/2019 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε Θεία λειτουργία από την Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου στο σπήλαιο του Αγίου Νικολάου στην Βαράσοβα από του του ιερού κλήρου και του πρωτοσύγκελλου Αρχιμ. π. Καλλινίκου Γεωργάτου. Φέτος, για πρώτη φορά, η Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο και αρκετός κόσμος βρέθηκε στο σπήλαιο του Αγίου Νικολάου...
07 Σεπτεμβρίου, 2019 - 20:37
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2019 - 20:46

Η Θεία λειτουργία στο σπήλαιο του Αγίου Νικολάου Βαράσοβας (βίντεο)

Διαδώστε:
Η Θεία λειτουργία στο σπήλαιο του Αγίου Νικολάου Βαράσοβας (βίντεο)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε Θεία λειτουργία από την Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου στο σπήλαιο του Αγίου Νικολάου στην Βαράσοβα από του του ιερού κλήρου και του πρωτοσύγκελλου Αρχιμ. π. Καλλινίκου Γεωργάτου. Φέτος, για πρώτη φορά, η Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο και αρκετός κόσμος βρέθηκε στο σπήλαιο του Αγίου Νικολάου για να προσκυνήσει.

Για ακόμη μια χρονιά, ο δήμος Ναυπακτίας και ο πρόεδρος της κοινότητας Κάτω Βασιλικής, κ. Βαλμάς φρόντισαν να καθαρίσουν το μονοπάτι και τον χώρο μέσα στο ναό για να μπορέσουν οι πιστοί να ανέβουν όσο το δυνατόν πιο εύκολα. Σημαντική βοήθεια υπήρξε και από τον σύλλογο φίλων του σπηλαίου του Αγίου Νικολάου με επικεφαλής της πρόεδρο κ. Σερμιτζέλη και της ομάδας βοήθειας που συμμετείχε στον καθαρισμό του σπηλαίου και του μονοπατιού. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φίλοι της Βαράσοβας δυναμώνουν και βάζουν υψηλούς στόχους για να βελτιωθεί το συντομότερο δυνατόν η πρόσβαση για το σπήλαιο.

Στην Θεία Λειτουργία παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Κοτρωνιάς και ο τέως δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλές, ενώ, στο τέλος της Θείας λειτουργίας πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία.

Βίντεο από τη Θεία λειτουργία και από το πανέμορφο τοπίο:

 

 

 

ΠΗΓΕΣ: AGRINIONEWSNafpaktianews Web TV

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων