24/10/2023 24/10/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στη «Στέγη της Μελωδίας» την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, στο κτίριο δηλαδή της Μητροπόλεως, το οποίο παραχωρήθηκε ευγενώς από το Σεβασμιώτατο, για να φιλοξενεί την πρόβα της Γυναικείας Χορωδιας «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» και την πρόβα της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας της...
24 Οκτωβρίου, 2023 - 17:52
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2023 - 17:50

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στη «Στέγη της Μελωδίας»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στη «Στέγη της Μελωδίας»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στη «Στέγη της Μελωδίας» την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, στο κτίριο δηλαδή της Μητροπόλεως, το οποίο παραχωρήθηκε ευγενώς από το Σεβασμιώτατο, για να φιλοξενεί την πρόβα της Γυναικείας Χορωδιας «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος» και την πρόβα της Παιδικής – Νεανικής Χορωδίας της Μητρόπολης «Μελωδοί της Χαράς».

Προσφάτως, άρχισε τις συναντήσεις της εκεί και η θεατρική ομάδα η οποία ετοιμάζει να παρουσιάσει το δημοφιλές θεατρικό έργο του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ «ο Μικρός Πριγκηπας».

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στα μέλη των δυο Χορωδιών και στους παρευρισκόμενους γονείς, τόνισε ότι ευλογεί όλες τις εργασίες που με την έναρξη του ιεραποστολικού έτους άρχισαν να πραγματοποιούνται στο χώρο, καθώς και όλες τις προγραμματισμένες δράσεις.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους προς την Εκκλησία και τη Μητρόπολη και ευχήθηκε στο Διευθυντή του Γραφείου Νεότητας της Μητρόπολης π. Γεώργιο Πολυχρονιάδη αγαστή και καρποφόρα συνεργασία με τους νέους νεανικούς τομείς της Μητρόπολης.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα στελέχη της Μητρόπολης που έχουν την ευθύνη των τομέων.

Όλα τα μέλη των χορωδιών μαζί με την αρχιερατική ευχή πήραν από τα χέρια του Επισκόπου και ένα όμορφο δώρο.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας με τη συνοδεία του ξεναγήθηκε και ευλόγησε όλους τους χώρους.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων