18/01/2020 18/01/2020 Πανηγυρικός Εσπερινός τελέστηκε, χθες, προς τιμήν του Αγίου Αθανασίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό, στο Πολύκαστρο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας, πλαισιούμενος από πλειάδα κληρικών, χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε με την ανάλογη μεγαλοπρέπεια. Προχείρισε, επίσης, σε αναγνώστη τον φοιτητή της Οδοντιατρικής Σχολής Περικλή Ιακωβίδη. Στη συνέχεια αναφέρθηκε με γλαφυρότητα και παραστατικότητα στον...
18 Ιανουαρίου, 2020 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2020 - 19:40

Πανηγυρικός Εσπερινός στο γραφικό Εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στο γραφικό Εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου

Πανηγυρικός Εσπερινός τελέστηκε, χθες, προς τιμήν του Αγίου Αθανασίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό, στο Πολύκαστρο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας, πλαισιούμενος από πλειάδα κληρικών, χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε με την ανάλογη μεγαλοπρέπεια.

Προχείρισε, επίσης, σε αναγνώστη τον φοιτητή της Οδοντιατρικής Σχολής Περικλή Ιακωβίδη. Στη συνέχεια αναφέρθηκε με γλαφυρότητα και παραστατικότητα στον «αγιότερο των ηρώων και στον ηρωικότερο των αγίων Πατριάρχη Αλεξανδρείας, Άγιο Αθανάσιο». Εξήρε την αρετή του, τη δύναμη της ομολογίας του, την αφοσίωσή του στην Εκκλησία του Χριστού, καθώς και στον μαρτυρικό τρόπο της ζωής του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων