22/09/2019 22/09/2019 Πανηγυρική Αρχιερατική θεία λειτουργία τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Ν. Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο οικείος ποιμενάρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, πλαισιούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, ιερείς και διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως. Πλήθος κόσμου από...
22 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:32
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2019 - 16:40

Πλήθος κόσμου για την εικόνα της Παναγίας της Εσφαγμένης

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου για την εικόνα της Παναγίας της Εσφαγμένης

Πανηγυρική Αρχιερατική θεία λειτουργία τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Ν. Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο οικείος ποιμενάρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, πλαισιούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, ιερείς και διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως.

Πλήθος κόσμου από τις πρωινές ώρες έχει κατακλύσει τον ιερό ναό για να προσευχηθεί στην Παναγία την Εσφαγμένη η οποία θα βρίσκεται πλέον μόνιμα στον Ναό.

 

Ακούστε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα:

 

Ακούστε την ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ:

 

Δείτε ρεπορτάζ από την υποδοχή

 

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων