29/05/2020 29/05/2020 Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθερίου και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, όπως ενημερωθήκατε από το Πρακτορείο Ορθοδοξία. Δείτε φωτογραφικό υλικό: Ακόμα στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου βρέθηκε ο Υπουργός Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου όπου και...
29 Μαΐου, 2020 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2020 - 13:32

Επίσκεψη ΠτΔ στη Μητρόπολη Ξάνθης

Διαδώστε:
Επίσκεψη ΠτΔ στη Μητρόπολη Ξάνθης

Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθερίου και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα, όπως ενημερωθήκατε από το Πρακτορείο Ορθοδοξία.

Δείτε φωτογραφικό υλικό:

Ακόμα στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου βρέθηκε ο Υπουργός Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου όπου και συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων