19/05/2022 19/05/2022 Στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Του Θεού Σοφίας, πραγματοποιήθηκε η μηνιαία διανομή του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας σε εκατό (100) δικαιούχες οικογένειες της Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου με χαμηλό εισόδημα, σήμερα 19 Μαΐου 2022. Το εν λόγω πρόγραμμα αποτελεί το αποτέλεσμα συνεργασίας της Ιεράς Μητρόπολης με την Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς...
19 Μαΐου, 2022 - 14:55
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2022 - 15:00

Πακέτα αγάπης σε 100 οικογένειες με χαμηλό εισόδημα

Διαδώστε:
Πακέτα αγάπης σε 100 οικογένειες με χαμηλό εισόδημα

Στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Του Θεού Σοφίας, πραγματοποιήθηκε η μηνιαία διανομή του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας σε εκατό (100) δικαιούχες οικογένειες της Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου με χαμηλό εισόδημα, σήμερα 19 Μαΐου 2022.

Το εν λόγω πρόγραμμα αποτελεί το αποτέλεσμα συνεργασίας της Ιεράς Μητρόπολης με την Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των καταστημάτων «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και εντάσσεται σε μία συνολική προσπάθεια της Μητροπόλεώς μας που σκοπό έχει την ανακούφιση συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από την εντεινόμενη οικονομική κρίση.

Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου εξέφρασε σε θερμές ευχαριστίες της στην Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και τις εργώδεις προσπάθειες του Διευθυντού της κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα, προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση στην Μητρόπολή μας του σημαντικού αυτού προγράμματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων