01/03/2023 01/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων εκφράζει τα αισθήματα της οδύνης για την σημερινή τραγωδία από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, και προσεύχεται με όλους τους Ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης υπέρ ανάπαυσης των ψυχών των αθώων θυμάτων της τραγωδίας αυτής και υπέρ της άνωθεν παρηγορίας και ενίσχυσης προς τους πενθούντας. Η Ιερά Μητρόπολη...
01 Μαρτίου, 2023 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2023 - 16:12

Την οδύνη του εξέφρασε ο Μητροπολίτης Ξάνθης για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Διαδώστε:
Την οδύνη του εξέφρασε ο Μητροπολίτης Ξάνθης για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων εκφράζει τα αισθήματα της οδύνης για την σημερινή τραγωδία από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, και προσεύχεται με όλους τους Ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης υπέρ ανάπαυσης των ψυχών των αθώων θυμάτων της τραγωδίας αυτής και υπέρ της άνωθεν παρηγορίας και ενίσχυσης προς τους πενθούντας.

Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου ανακοίνωσε ότι εξαιτίας του πολύνεκρου δυστυχήματος και της κήρυξης τριημέρου εθνικού πένθους, η αρχικώς προγραμματισμένη για την Πέμπτη 2 Μαρτίου μεταφορά και υποδοχή των Ιερών Εικόνων της Παναγίας Αρχαγγελιωτίσσης και του Πολιούχου Τιμίου Προδρόμου αναβάλλεται για την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 17:30.

Τότε είναι που θα τελεστεί δέηση στην Κεντρική Πλατεία της πόλης και στη συνεχεία η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας.

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 07:30 με 09:30 θα τελεστεί Προαγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων